روغن کنجد تازه بدون بو سالم

  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد در یک کپسول سخت قرار دارند. این کپسول تنها زمانی باز می شود که دانه ها به طور کامل رسیده باشند. زمان می تواند متفاوت باشد، به همین منظور، کشاورزان با بریدن گیاهان با دست به این فرایند کمک می کنند و سپس آنها را در جای درست نگهداری می کنند تا بتوانند به طور کامل رسیده شوند. در سال 1943، یک محصول با عملکرد بالا توسعه یافت، اما هنوز هم چالش هایی برای رشد این نوع محصول برای سود در ایالات متحده وجود دارد. علاوه بر ایالات متحده، محصولات کنسان در اکثر مناطق آسیا و خاورمیانه رشد می کنند.


  • ۹۷/۰۸/۰۶
  • Mrs Samavati

نظرات (۱)

عالی بود
لطفا از سایت ما هم دیدن نمایید. آسایش بار

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی