دانه های کنجد در یک کپسول سخت قرار دارند. این کپسول تنها زمانی باز می شود که دانه ها به طور کامل رسیده باشند. زمان می تواند متفاوت باشد، به همین منظور، کشاورزان با بریدن گیاهان با دست به این فرایند کمک می کنند و سپس آنها را در جای درست نگهداری می کنند تا بتوانند به طور کامل رسیده شوند. در سال 1943، یک محصول با عملکرد بالا توسعه یافت، اما هنوز هم چالش هایی برای رشد این نوع محصول برای سود در ایالات متحده وجود دارد. علاوه بر ایالات متحده، محصولات کنسان در اکثر مناطق آسیا و خاورمیانه رشد می کنند.
- ۹۷/۰۸/۰۶